Μηνιαία συνάντηση επαρχίας Λευκωσίας

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017, στις 5:30 μ.μ., στο Ολυμπιακό Μέγαρο, η πρώτη μηνιαία επιμορφωτική συνάντηση των διαιτητών / εποπτών και σημειωτών της Επαρχίας Λευκωσίας. Την ευθύνη για επιμόρφωση στην συνάντηση είχε το μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας της Κ.Ο.ΠΕ. κ. Νίκος Ευγενίου.

Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο Πρόεδρος της Κ.Ο.ΠΕ. στην οποία απείθυνε και ένα σύντομο χαιρετισμό. Στον χαιρετισμό του τόνισε ότι όλοι έχουμε κοινούς στόχους γι΄ αυτό και στηρίζει το Σύνδεσμό Διαιτητών Πετοσφαίρισης Σάλας και Παραλίας Κύπρου. Ζήτησε όμως από τους διαιτητές να είναι πιο αυστηροί όσο αφορά τον πειθαρχικό τομέα ιδιαίτερα για όσους βρίσκονται μέσα στο γήπεδο. Τόνισε με έμφαση ότι “άτομα τα οποία δεν έχουν εξουσιοδότηση να βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο, θα πρέπει να  τους ζητείται να αποχωρήσουν από αυτό, και να μην γίνονται δεκτές οι προφάσεις που προβάλλουν”.

Ο Πρόεδρος της Κ.Ο.ΠΕ. έκοψε την βασιλόπιττα και ευχήθηκε σε όλους μια καλή αγωνιστή χρονιά για το 2017.

Ακολούθησε το Επιμορφωτικό Σεμινάριο από τον κ. Νίκο Ευγενίου.

  • Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές Α΄ Κατηγορίας Λευκωσίας:  Χρίστος Μαϊφόσιης, Αντρέας Κολοκοτρώνης, Στέλιος Παυλίδης και Μιχάλης Γρηγορίου.
  • Ξεκαθαρίστηκαν κάποιες λανθασμένες ερμηνείες σε αποφάσεις της Επιτροπής αναφορικά με τα Αναπτυξιακά Πρωταθλήματα.
  • Η ΕΔ ευχαρίστησε ιδιαίτερα 2 διαιτητές, τους Δημήτρη Κουκούνη και Σάκη Φουρή, για το συνεχές ενδιαφέρον τους για το άθλημα και για επιμόρφωση.
  • Δόθηκαν οδηγίες σχετικά με τη μηχανική του Β΄ Διαιτητή.
  • Λύθηκαν απορίες μελών.

Μετά το τέλος της επιμορφωτικής συνάντησης πραγματοποιήθηκε γεύμα με τη συμμετοχή και του προέδρου της Κ.Ο.ΠΕ.