Β΄ Κατηγορία Αντρών-Γυναικών: Μεγάλα ντέρμπι στο Φρέναρος και Λατσιά

Β΄ Κατηγορία Αντρών: Ο πολύ ενδιαφέρον αγώνας Ολυμπιάδος Φρενάρους – Εθνικού Λατσιών που θα διεξαχθεί την Τετάρτη στις 19:30 στο Γυμνάσιο Φώτη Πίττα ξεχωρίζει από τη δράση στη Β Κατηγορία Ανδρών όπου το διήμερο 01-02 Φεβρουαρίου είναι ορισμένοι οι αγώνες της 10ης αγωνιστικής.

Πρόκειται για αγώνα που η νίκη ενδιαφέρει και τις δυο ομάδες αφού η Ολυμπιάς Φρενάρου ψάχνει τη νίκη –πρωτιά και ο Εθνικός Λατσιών τη νίκη που θα του επιτρέψει να ανέβει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Ο δεύτερος αγώνας της αγωνιστικής θα γίνει την Πέμπτη 02 Φεβρουαρίου όπου στις 19.30 στο Αθλητικό Κέντρο του Πανεπιστημίου το Πανεπιστήμιο αντιμετωπίζει σε ένα ισοδύναμο αγώνα τον Φοίνικα Πύλας.

Β΄ Κατηγορία Γυναικών
Στην 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος ξεχωρίζει ο αγώνας Εθνικού Λατσιών – Πανιδαλιακός που θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο του Γυμνασίου Λατσιών (σ.σ. Αίθουσα Σ. Μέσσιου). Οι δυο ομάδες προπορεύονται στη βαθμολογία με τον Εθνικό να έχει εξασφαλίσει 26 βαθμούς σε εννιά αγώνες και να βρίσκεται στην πρώτη θέση ενώ ο Πανιδαλιακός σε οκτώ παιχνίδια πήρε 21 βαθμούς και είναι δεύτερος.

Στους άλλους τρεις αγώνες της ημέρας ο Παφιακός υποδέχεται στην Τεχνική Σχολή Πάφου τον Ν.Ο.Λακατάμιας. Ο Άρης Πολεμίου θα φιλοξενήσει στο γήπεδό του τον Μαραθώνα Κ.Β. και το Πανεπιστήμιο παίζει σε ένα αμφίρροπο αγώνα με την Ανόρθωσις Πετ.

Ο αγώνας στο Πανεπιστήμιο αρχίζει στις 20:00 και οι υπόλοιποι στις 19:30.