Διευθυντής στην Κυπριακή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης έχει ανακοινώσει την πρόσληψη του κ. Λίνου Πετρίδη στην Θέση του Διευθυντή της Κ.Ο.ΠΕ. Ο κ. Πετρίδης αναλαμβάνει τα καθήκοντα του από την πρώτη  εβδομάδα του Ιανουαρίου, 2018.

Ο Πρόεδρος της Κ.Ο.ΠΕ. Δρ. Μιχάλης Κρασιάς, τόνισε ότι η πλήρωση της θέσης του διευθυντή, με ένα επαγγελματικά καταρτισμένο και έμπειρο στην διοίκηση αθλητισμού άτομο, ήταν επιβεβλημένη, λόγω των μεγάλων υποχρεώσεων και των πολλών σχεδιασμών των τελευταίων χρόνων.

Ο κ. Πετρίδης κατέχει πτυχίο μηχανολογίας και μεταπτυχιακό πτυχίο Μ.Β.Α στην διεύθυνση επιχειρήσεων και εργάστηκε σε διάφορες διευθυντικές θέσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και στην Κύπρο.

Από το 2010 βοηθά την Ομοσπονδία σε διάφορους τομείς, ενώ από το 2015 εργάζεται αφιλοκερδώς για την Ομοσπονδία απο την θέση του Διευθυντή Beach Volley.

Με την Πετόσφαιρα Σάλας ασχολείται από τα μαθητικά του χρόνια όπου και εκλήθει στην Εθνική Ομάδα Γυμνασίων ενώ ασχολείται ενεργά με το Beach Volley από το 1989 σαν παίχτης, προπονητής και διοικητικός.

Στον Κυπριακό  αθλητισμό είναι γνωστός στον χώρο της κολύμβησης και ιδιαίτερα σαν μέλος της πρώτης Κυπριακής Αποστολής που έλαβε μέρος σε Ολυμπιακούς και Κοινοπολιτειακούς Αγώνες με τα χρώματα της Κύπρου (Μόσχα 1980, Ετμοντον 1978).